۱۳۹۸ آبان ۲۴, جمعه

نیوزیلند: بوچانی باید این کشور را ظرف یک ماه ترک کند

View this post on Instagram

‍ 🔷نیوزیلند به بهروز بوچانی، نویسنده کرد ایرانی اجازه اقامت بیش از ویزای یک ماه را نمی‌دهد. او بیش از شش سال در اردوگاه پناهجویان در جزیره مانوس به سر برده بود. بوچانی یکی از مهم‌ترین جوایز ادبی استرالیا را برنده شده است. . بهروز بوچانی، نویسنده کرد ایرانی برای شرکت در "جشنواره کلمه" در کرایست‌چرچ نیوزیلند روز پنج‌شنبه ۲۳ آبان (۱۴ نوامبر) وارد نیوزیلند شد مقامات اداره مهاجرت نیوزلند در بدو ورود به او اعلام کردند که باید پیش از پایان ویزای یک ماهه خود آن کشور را ترک کند. . بوچانی بیش از شش سال در جزیره مانوس در پاپوآ گینه‌نو محبوس بود. او شاهد فجایع بسیاری در قبال پناهندگان در این مکان بود. بوچانی فوریه گذشته جایزه ادبی ویکتورین و جایزه بهترین کتاب غیرداستانی سال استرالیا را برای رمانی به نام "کسی ندارم به جز کوهستان" برنده شد. او در مصاحبه‌ای هنگام ترک استرالیا و ورود به نیوزیلند به گاردین گفت هرگز به پاپوآ (گینه نو) و حتی استرالیا برنخواهد گشت. . بهروز بوچانی به عنوان پناهنده #کنوانسیون سازمان ملل شناخته شده و برای استقرار در #ایالات متحده پذیرفته شده اما هنوز در مورد برنامه آینده خود تصمیم نگرفته است. بوچانی به شبکه ABC گفته است که در دو هفته آینده به فرصت‌ها و امکانات پیش رو فکر خواهد کرد و تصمیم خواهد گرفت که آیا از نیوزیلند تقضای پناهندگی کند یا به #آمریکا برود. بوچانی حدود هفت سال پیش به دلیل فعالیت‌های فرهنگی و روزنامه‌نگاری ایران را ترک کرد. او در این‌باره گفته است: «من به #استرالیا رفتم تا در آنجا تقاضای پناهندگی کنم و یک مکان امن پیدا کنم. من استرالیا را به عنوان دموکراسی لیبرال میشناختم. انتظار داشتم كه آنها از من استقبال كنند و حداقل پرونده مرا در نظر بگيرند. متأسفانه آنها مرا به جزیره مانوس، یک مکان دورافتاده تبعید کردند. به عبارت دیگر، می توانم بگویم که من ایران را ترک کردم زیرا نمیخواستم در زندان زندگی کنم اما استرالیا مرا زندانی کرد.» بهروز بوچانی در ژوئیه ۲۰۱۳ با قایق به جزیره کریسمس رسید و یک ماه بعد به جزیره مانوس در پاپوا گینه نو فرستاده شد. او کتابش را در بازداشت نوشت و برای این کتاب ۱۲۵ هزار دلار استرالیایی دریافت کرد. با این حال استرالیا هرگز اجازه ورود به این کشور را به او نداد. #بهروز_بوچانی #پناهجویان #پناهندگان #پناهجو #پناهنده #اخذ_ویزا #مشاوره_پناهندگی #کیس_پناهندگی #کیس_خطر #کیس_راه #مشاوره_اخذ_پناهندگی #قوانین_پناهندگی #قوانین_مهاجرت #پناهندگی_نیوزیلند #ویزا_نیوزیلند #ویزا_استرالیا #پناهندگی_استرالیا #پناهندگی_امریکا #ویزا_امریکا

A post shared by پناهجویان (@panahjoian) on


۱۳۹۸ آبان ۲۱, سه‌شنبه

ویزای تحصیلی انگلستان



 برای تحصیل در انگلستان دو نوع ویزای تحصیلی وجود دارد که شرایط هر کدام در ادامه بیان شده است.

ویزای تحصیلی Tier 4

ویزای tier 4 انگلستان یا ویزای تحصیلی انگلیس یکی از بهترین روش های مهاجرت به انگلستان است. ویزای tier 4 ویزای تحصیلی اصلی انگلستان است که برای اکثر دوره های بلند مدت و دوره های کالج و دانشگاه باید برای آن اقدام نمود. طول این ویزا به طول دوره تحصیلی بستگی دارد. برای دوره های بین 6 تا 12 ماه، دو ماه ویزای اضافی و برای دوره های بالای 12 ماه، چهار ماه ویزای اضافی صادر میشود. ویزای tier 4 قابل تمدید بوده و درصورتیکه برای دوره های دانشگاهی باشد قابل تبدیل به ویزای کاری انگلیس می باشد.

شرایط اخذ ویزای tier 4

متقاضیان باید بالای 16 سال باشند. قادر به خواندن، نوشتن و فهم زبان انگلیسی باشند. استطاعت مالی پرداخت هزینه ی تحصیل و معیشتی خود را در مدت زمان اقامت در انگلستان داشته باشد. این نوع ویزا در حال حاضر امتیازی است (points-based system). برای ارزیابی مدارک، متقاضیان نیاز به 40 امتیاز دارند. 30 امتیاز برای CAS و 10 امتیاز برای مدارک مالی. توجه داشته باشید که بدست اوردن 40 امتیاز دلیل قطعی برای صدور ویزا نیست بلکه باید مدارک و صحت انها توسط سفارت بررسی شود.

روند کاری
بعد از اینکه متقاضیان این ویزا پیشنهاد پذیرش قطعی (Unconditional offer) خود را از دانشگاه دریافت و قبول کردند، می توانند در سایت visa4uk ثبت نام کرده و پس از پرداخت هزینه ویزا و Health Surcharge  وقت و محل مراجعه به سفارت را تعیین کنند.

مدارک مورد نیاز
تکمیل فرم درخواست به صورت انلاین
گذرنامه معتبر با داشتن حداقل یک برگ کامل سفید. گذرنامه های گذشته در صورت وجود.
دو قطعه عکس پاسپورتی، 45 در 35 میلیمتر. ضمینه روشن، بدون روتوش و لبخند و سایه و یا کلاه و ترجیحا بدون عینک. عکس نباید بیشتر از 6 ماه گذشته گرفته شده باشد.
مدارکی که در CAS ذکر شده.

مدارک مالی
CAS Number چیست؟
( CONFIRMATION OF ACCEPTANCE FOR STUDIES NUMBER )
شماره ای است که توسط دانشگاه یا موسسه ی مورد تایید UKBORDER برای فرد درخواست کننده پس از دادن پذیرش به دانشجو صادر میشود. این شماره صرفا به صورت الکترونیکی صادر میشود و باید در اپلیکشن فرم نوشته شود.
چه مدارکی در cas قید میشوند؟

هر مدرکی که توسط آن کیفیت اموزشی متقاضی سنجیده شده باشد و توسط ان مدارک به متقاضی پذیرش داده شده باشد . مدارکی همانند ریز نمرات، مدرک تحصیلی، نمرات ایلتس و غیره.
لازم به ذکر است که هیچ مدرک موقتی مورد قبول سفارت نیست. تمامی مدارک باید اصل باشند. در صورت فارسی بودن نیاز به ترجمه دقیق دارند.

تمامی مدارک غیر انگلیسی نیاز به ترجمه دارند. ترجمه باید توسط دارالترجمه ی رسمی صورت گرفته باشد. مدارک برای ویزای انگلیس نیازی به تاییدیه ی دادگستری و وزارت خارجه ندارند. نام و مهر مترجم، امضای مترجم، ادرس و تلفن تماس مترجم، تاریخ ترجمه بر روی مدارک الزامی است.

مدارک مالی شامل چه مدارکی است؟
برای بدست اوردن 10 امتیاز مدارک مالی نیازمند پول نقد در حساب شخصی هستید. معادل هزینه دانشگاه + هزینه زندگی (معادل 1020  پوند برای بیش از 50% مدت زمان تحصیل) اگر دانشگاه داخل از لندن هست یا (معادل 820  پوند برای بیش از 50% مدت زمان تحصیل)  پوند اگر دانشگاه خارج لندن باشد. از بعد از نوامبر 2015 این هزینه ها به 1265 پوند برای داخل لندن و 1015 پوند برای خارج از لندن افزایش می یابد. این پول باید به مدت 28 روز متوالی در حساب موجود باشد به طوری که از میزان هزینه دانشگاه و زندگی در طی این بازه 28 روزه کسر نگردد. هیچ گونه سند، فیش حقوقی و …. تاثیری در گرفتن این 10 امتیاز ندارد. صورت حساب بانکی باید دارای ویژگی های زیر باشد

نام شخص
شماره حساب
تاریخ صورتحساب
نام بانک و موسسه به همراه لوگوی آن
مقدار پول موجود در حساب
ریز گردش حساب در مدت 28 روزه (در هیچ روزی نباید از مبلغ محاسبه شده در بالا کمتر بشود)
در صورتی که حساب به نام والدین باشد، شناسنامه ی ایشان همراه با شناسنامه ی متقاضی ترجمه، تعهدنامه مالی محضری نیز تهیه و ترجمه شود.
در صورتی که مقداری از هزینه دانشگاه یا مسکن به دانشگاه پرداخت شده باشد و این مقدار در CAS نشان داده شده باشد، میتوان این مقدار را از مقدار کلی حساب کسر کرد.
ویزای تحصیلی کوتاه مدت (ویزیتور)

رویای مهاجرت به بریتانیا با «کامیون‌های مرگ»


View this post on Instagram

مومو، بلال و سمیر سه مهاجری هستند که قصد دارند از شهر بندری زیبروژ در بلژیک خودشان را به بریتانیا برسانند. آنها در خانه کشیشی که به آنها غذای رایگان می‌دهد با هم آشنا شده‌اند و برنامه‌ریزی کرده‌اند تا هر طور شده خودشان را به بریتانیا برسانند، کشوری که فکر می‌کنند کار و زندگی بهتری در انتظارشان خواهد بود. آنها اینجا در زیبروژ با اضطراب شب را به صبح می‌رسانند، اضطراب آغاز یک سفر نامطمئن که یک سرش رسیدن به بریتانیا است و سناریوهای دیگرش مرگ و دستگیری است. این سه مرد ماموریت‌شان را برای سفر آغاز کرده‌اند. آنها می‌خواهند سوار یک کامیون شوند اما یافتن چنین کامیونی و سوار شدن بر آن کار ساده‌ای نیست. پلیس‌ها همه چیز را به دقت زیر نظر دارند. #مهاجرت #پناهندگی #کیس_پناهندگی #ویزا #ویزای_شینگن #پناهندگی_انگلیس #پناهندگی_بلژیک
A post shared by پناهجویان (@panahjoian) on



۱۳۹۸ آبان ۱۷, جمعه

شرایط کلی گرفتن اقامت دائم در آلمان

۱. شما میتوانید بعد از ۳ سال اقامت در آلمان اقامت دائم بگیرید اگر : - زبان آلمانی شما در حد C1 باشد
- ۷۶درصد نیازهای مالی خود را شخصا برطرف کنید (کمتر از ۲۵ درصد دریافتی شما از دولت باشد)

۲. شما میتوانید بعد از ۵ سال اقامت در آلمان اقامت دائم بگیرید اگر: - زبان آلمانی شما در حد A2 باشد
- ۵۱ درصد نیازهای مالی خود را شخصا برطرف کنید ( کمتر از ۵۰ درصد از دریافتی شما از دولت باشد)

اقدام غیرقانونی و یا قاچاق و خطرات آن


۱۳۹۸ آبان ۱۳, دوشنبه

پارلمان یونان تشدید قوانین پناهندگی را تصویب کرد

پارلمان یونان تشدید قوانین پناهندگی را با اکثریت آرا تصویب کرد.

براساس این قانون قرار است روند بررسی درخواست پناهجویان تسریع شود و کسانی که واجد شرایط پناهندگی در این کشور شناخته نمی‌شوند، به زودی به ترکیه فرستاده شوند.


اعضای پارلمان یونان پس از مباحثات ۱۴ ساعته سرانجام صبح جمعه به تشدید قوانین پناهندگی رای مثبت دادند. حکومت محافظه کار یونان به رهبری کیریاکوس میتسوتاکیس در نظر دارد که با این تغییرات در قانون بررسی پرونده پناهجویان را تسریع کند و کسانی را که واجد شرایط پناهندگی شناخته نمی‌شوند در چهارچوب توافقنامه مهاجرت، به زودی به ترکیه بفرستد. حکومت این کشور همچنان می‌خواهد که تا اخیر سال روان میلادی حدود ۲۰ هزار پناهجو را از اردوگاه های مزدحم جزایر به دیگر مناطق و شهرها انتقال بدهد.
پارلمان یونان تشدید قوانین پناهندگی را تصویب کرد


کیریاکوس میتسوتاکیس، نخست وزیر یونان در برابر اعضای پارلمان این کشور گفت که مدت طولانی می‌شود سیستم پناهندگی فلج است. او اظهار کرد که در آینده باید "بررسی پرونده یک پناهجو به جای ۹ ماه در طول شش ماه انجام شود."

رئیس حکومت یونان تاکید کرد در صورتی که یک متقاضی با ادارات مسئول همکاری نکند، به گونه اتومات درخواستش بی‌اساس اعلام خواهد شد.

نخست وزیر یونان در عین زمان از عدم همکاری کشورهای عضو اتحادیه اروپا انتقاد کرد و گفت: «این گونه نمی‌شود که یک کشور از گشت و گذار آزاد در اتحادیه اروپا استفاده کند و در عین حال از به عهده گرفتن کوچک‌ترین سهم در خصوص پناهجویان امتناع ورزد.»

در جزایر مناطق شرقی دریای اژه حدود ۳۵ هزار مهاجر گیر مانده اند. در واقع این بالاترین آمار مهاجران در جزایر یونان پس از امضای توافقنامه میان اتحادیه اروپا و ترکیه در ماه مارچ سال ۲۰۱۶ می‌باشد. این در حالی است که کمپ‌های جزایر یونان ظرفیت حدود ۷۰۰۰ تن را دارند. این مهاجرین و پناهجویان در شرایط غیرانسانی زندگی می‌کنند.

مراحل درخواست پناهندگی در داخل خاک کانادا

✴️   مراحل درخواست پناهندگی در داخل خاک کانادا سه نهاد دولتی زیر در مراحل ثبت درخواست با شما هستند: ✅ اداره مهاجرت، پناهندگی و شهروند...