۱۳۹۸ خرداد ۲۱, سه‌شنبه

پناهندگی سوئیس



مراحل بررسی پناهندگی مشخص می کند که آیا شخص متقاضی حق دریافت حمایت و پناهندگی را دارد یا خیر. این امر از جمله وظایفی است که بر عهدۀ  ادارۀ امور پناهندگی کشور سوئیس می باشد.
در حقیقت بسیاری از افرادی که با عنوان پناهندگی وارد خاک کشوری می شوند مستحق دریافت چنین عنوانی نمی باشند و تحت شرایط جنگ و سایر عواملی که در بالا به آنها اشاره شد نمی باشند و این افراد جزء دستۀ مهاجرین قرار می گیرند که برای دست یابی به شرایط بهتر به سایر کشورها مهاجرت می کنند و با وجود اینکه می دانند شرایط زندگی سختی را خواهند داشت و به سختی می توانند شغل مناسبی را بیابند به طور غیر قانونی وارد مرز کشورها از جمله کشور سوئیس می شوند.

خیلی از این افراد برای اینکه مقام صالحه با حضور آنها در سوئیس موافقت نمایند داستان های غم انگیزی را می سازند. و با این اقدام امید دارند تا بتوانند به عنوان پناهنده مورد پذیرش قرار گیرند. در چنین شرایطی مقام مسئول موظف به رد درخواست شخص بدون هیچ درنگی می باشد.


در حال حاضر اکثر درخواست های پناهندگی در خلال سه ماه توسط ادارۀ امور پناهندگی مورد بررسی قرار می گیرد.

مراحل پناهندگی با ارائۀ تقاضای پناهندگی آغاز می شود. این درخواست می تواند در فرودگاه سوئیس، پس از ورود در مرز باز، و یا در مرکز بررسی و پردازش پذیرش در داخل کشور پر شود.

البته از سپتامبر ۲۰۱۲، دیگر امکان پذیرش درخواست های پناهندگان از طریق مرز نمی باشد.

پذیرش متفاضیان پناهندگی که شامل ثبت نام آنها، مصاحبۀ خصوصی، ثبت اثر انگشت، چکاب پزشکی از جمله واکسیناسیون در مرکز پذیرش و پردازش انجام می شود. تقریباً حدود ۶۹ درصد از افرادی که با عنوان پناهنده وارد می شوند مدارک هویتی رسمی خود، و یا مدارک سفر خود را به هنگام پذیرش پناهندگی با خود به همراه ندارند. که این امر باعث می شود که شناسایی هویت افراد با سختی و حتی شاید ناممکن باشد.

اگر تقاضا نامۀ مربوط به پناهندگی در مرز سوئیس، تهیه و یا نگارش شود، فرد متقاضی پناهندگی به مرکز بررسی و پردازش پذیرش ارجاع داده خواهد شد. که در این مرکز همانطور که در بالا هم اشاره نمودیم اطلاعات شخصی متقاضی ضبط خواهد شد، عکس و امضای وی دریافت خواهد شد.

تقاضای اعطای پناهندگی می تواند به صورت کتبی و نیز شفاهی صورت گیرد و اگرچه این درخواست ملزم به مقررات خاصی نمی باشد اما باید در برگیرنده مدارکی دال بر وجود تهدید جدی بر جان و مال فرد و یا مدرکی نشان دهندۀ این باشد که شخص تحت تعقیب و پیگرد قرار دارد البته نه به واسطۀ ارتکاب جرم و یا جنایت.

به طور کلی اتباعی که اجازۀ معتبری برای ورود به کشورسوئیس را در اختیار ندارند نسبت به پر کردن فرم مخصوصپناهندگی اقدام می نمایند. اما افرادی که دارای اجازۀ ورود معتبر می باشند تنها می توانند در مرکز بررسی امور پناهندگیدرخواست خود را ارائه نمایند و در صورتیکه نامۀ درخواست متقاضی پناهندگی از سوی ادارۀ مربوط به امور پناهندگیآنچنان قوی به نظر نرسد و توسط دلائل معتبر حمایت نوشند به راحتی رد خواهد شد. البته در این صورت پناهندگی به طور کامل خاتمه نخواهد یافت و وارد مرحلۀ دومی می شود و آن این است که SEM بررسی می کند که آیا این رد درخواستپناهندگی معتبر بوده یا خیر و در صورتی که چنین رد غیر قانونی و نامعتبر باشد ادارۀ مهاجرتی فوراً اجازۀ  اقامت موقت را برای شخص متقاضی صادر خواهد کرد. و این اجازه شامل دلایل محکمی برای رد مردود شناخته شدن نامۀ درخواست پناهندگی می باشد.

همچنین در صورتی که به شخص متقاض پناهندگی اعطا نشود، وی می تواند به دادخواستی را مبنی بر مقابله با تصمیم ادارۀ مهاجرت تقدیم دادگاه نماید. و این نامه در واقع آخرین راه برای کسب موافقت در خصوص پناهندگی در کشور سوئیس می باشد.

معمولاً دو سوم از تقاضانامۀ پناهندگان ظرف مدت ۲ ماه مورد رسیدگی قرار می گیرند.

علاوه بر روش هایی که در بالا به آنها اشاره نمودیم متقاضییان از طریق اینترنتی هم می توانند برای پناهندگی درخواست نمایند. که در واقع به این صورت هست که متقاضیا مرحله به مرحله فرم را پر نموده و نیازی نیست که به این امر فکر کنند که مستحق دریافت کدامین نوع از اقامت می باشند و هر زمان که از پر کردن فرم دست بکشید موظف هستید که از ابتدا تمامی مراحل را از سر گیرید. اما قبل از اینکه بخواهید فرم را بفرستید امکان باز بینی دوباره نیز موجود می باشد. این فرم نیز قابل ذخیره سازی، پرینت شدن و همچنین پاک شدن می باشد.

نکتۀ قابل توجه این است که پر کردن فرم به صورت الکترونیکی تنها زمان امکان پذیر می باشد که بتوانید تمامی فرم ها را به صورت الکترونیکی تهیه نمائید.

در صورتی که هنگام انجام کار سرعت اینترنت شما ضعیف بود و یا اتصال شما به شبکه قطع شد می توانید سریعاً با ادارۀ کار تماس حاصل نمائید.


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

مراحل درخواست پناهندگی در داخل خاک کانادا

✴️   مراحل درخواست پناهندگی در داخل خاک کانادا سه نهاد دولتی زیر در مراحل ثبت درخواست با شما هستند: ✅ اداره مهاجرت، پناهندگی و شهروند...