۱۳۹۸ خرداد ۲۱, سه‌شنبه

مهاجرت به انگلستان از طریق پناهندگی




به عقیده‌ی بسیاری از حقوق‌دانان، اخذ اقامت انگلستان از طریق پناهندگی در مقایسه با راه‌های قانونی دیگر دریافت اقامت انگلستان، راحت تر و کم هزینه تر محسوب می‌شود. باید برای اخذ اقامت انگلستان از طریق پناهندگی اقدام کنند.
لذا توصیه می‌شود متقاضی محترم تنها، از این روش مهاجرتی استفاده نماید. 


 برای درخواست پناهندگی انگلستان باید ابتدا کشور خود را ترک نموده و پس از رسیدن به انگلستان، ثابت کنید امکان بازگشت به کشورتان بخاطر ترس از آزار و زندانی شدن، ندارید.
دلایل شما باید یکی از موارد نژادی، مذهبی، ملیتی و یا اعتقادات سیاسی باشد. یا هرمشکل دیگری مانند مشکلات اجتماعی، مذهبی، فرهنگی یا سیاسی که برگشت شما را به کشورتان را با خطر مواجه می‌کند. 


 باید ثابت کنید که کشور خود شما، به شما پناه نخواهد داد.
درنظر داشته باشید که به محض ورود به انگلیس باید درخواست پناهندگی خود را اعلام کنید؛ زیرا در غیر اینصورت ممکن است با درخواست شما موافقت نشود. همچنین اگر قبل از رسیدن به بریتانیا، در کشورهای عضو اتحادیه اروپا درخواست پناهندگی داده باشید، درخواست شما فوراً رد خواهد شد .

 شما می‌توانید بهمراه شریک (همسر، نامزد و ...) و فرزندان زیر 18 سال خود، اپلای کنید. در اینصورت آنها بعنوان وابستگان شما محسوب خواهند شد. همچنین شریک یا فرزندان شما می‌توانند بصورت جداگانه نیز درخواست پناهندگی انگلستان یا نوعی دیگر از ویزا را بدهند، ولی دراینصورت با آنها بعنوان وابستگان شما، برخورد نخواهد شد. 


 پس از درخواست پناهندگی، برای شما یک وقت ملاقات با افسر اداره مهاجرت ترتیب داده می‌شود، که به این روند  Screening  یا باصطلاح غربال گفته می‌شود. 
در این مرحله باید با مسئول پرونده‌، مصاحبه‌ی پناهندگی انجام دهید تا هویت شما مشخص شود. در این مرحله عکس و اطلاعات بیومتریک از شما گرفته خواهد شد. همچنین می‌توانید تقاضای مترجم نیز داشته باشید. حداکثر تا 6 ماه، پاسخی برای درخواست خود دریافت خواهید کرد.  


اگر در انگلستان جایی برای زندگی ندارید، می‌توانید به دفاتر  Screening  مراجعه کرده و این روند را به انجام برسانید. اما اگر درحال حاضر همراه شخصی زندگی کرده و یا خود خانه‌ای دارید، باید ابتدا بصورف تلفنی یک قرار ملاقات رزرو کنید. 

🔸برای روند  Screening ، شما به مدارک زیر برای خود و وابستگانتان نیاز خواهید داشت. 

🔸 پاسپورت یا هرنوع اسناد سفر دیگری 

🔸 گواهی  P olice Registration 

🔸 مدارک شناسایی؛ مانند کارت‌های شناسایی، گواهی‌های تولد و ازدواج، سوابق تحصیلی و ... 

🔸 مدارک دیگری که به شما در روند قبولی درخواست، کمک خواهد کرد. 

🔖 پس از روند  Screening  به شما  Application Registration Card  یا کارت شناسایی پناهندگی ( ARC ) و یا  Standard Acknowledgment Letter  داده می‌شود که این به معنای درخواست شما برای پناهندگی‌ست ( SAL ).

 اگر دارای کارت  SAL  می‌باشید، باید طی دو ماه آن را به  ARC  تبدیل کنید.

 همچنین به شما اطلاع داده می‌شود که تا زمان دریافت پاسخ، چه کاری باید انجام دهید. بعنوان مثال باید بطور مکرر به مسئول پرونده گزارش دهید. این روند به  Reporting Meetings  معروف می‌باشد.

اگر در این جلسات حاضر نشوید، ممکن است مرکز  Immigration Removal Centre  شما را بازداشت کند (فقط در موارد خاص بازداشت صورت نمی‌پذیرد؛ بعنوان مثال اگر زیر 18 سال باشید، مسن باشید، باردار باشید، خانواده‌دار باشید، دارای مشکلات فیزیکی و روحی غیرقابل کنترل باشید و ...).

اگر شرایط شما به هرنحوی تغییر پیدا کرد، باید فوراً به مسئولان مربوطه اطلاع دهید. همچنین در روند انتظار برای نتیجه، اجازه کار در انگلستان را نخواهید داشت. مگر در موارد خاص (بعنوان مثال اگر پاسخ به درخواست پناهندگی شما بیشتر از 12 ماه بطول بیانجامد) 



همچنین از دیگر خطرات درخواست پناهندگی در انگلیس آنست که اگر در درخواست خود اطلاعات غلط وارد کرده باشید، دولت از شما می‌خواهد فوراً خاک انگلستان را ترک نموده و در مواقع خاص ممکن است تا دو سال بازداشت شوید.  

🔸 تحت شرایط زیر ممکن است پاسخ به درخواست شما کمی بیشتر از 6 ماه بطول بیانجامد

🔸 مدارک شما نیاز به تأیید داشته باشند. 

🔸 اگر نیاز باشد در مصاحبه‌های بیشتری شرکت کنید. 

🔸 شرایط شخصی شما باید بیشتر بررسی شود؛ بعنوان مثال اگر دارای سابقه کیفری بوده و یا درحال حاضر تحت تعقیب قرار دارید. 

🔸  اگر با درخواست شما کاملاً موافقت شود، می‌توانید همراه با بستگانتان تا 5 سال در بریتانیا اقامت داشته باشید. پس از پنج سال نیز قادر خواهید بود برای اقامت دائم انگلستان اقدام کنید.



📌 ارائه کیس پناهندگی در انگلستان📄

معرفی کشور بریتانیا

بریتانیا از کشورهای اروپای غربی است که شامل ۴ کشور اثبت درخواست پناهندگی در دفاتر محلی و از طریق پست هم قابل اقدام است مثلا برای افرادی که انگلیس، اسکاتلند ، ولز و ایرلند شمالی می باشد . جمعیت بریتانیا بیش از ۶۲ میلیون نفر است و پایتخت آن شهر زیبای لندن است .

زبان رسمی این کشور انگلیسی است که با لهجه های مختلف که معروف ترین آن بریتیش است صحبت می کنند .

🔸 تعریف پناهندگی

در تعاریف مختلف پناهندگی معانی مختلفی دارد اما تعریف اصلی پناهندگی که از کنوانسیون ۱۹۵۱ گرفته شده است پناهنده را اینگونه تعریف می کند : به فردی گفته می شود که در کشور مبدا خود به دلایل سیاسی ، مذهبی ، قومی ، نژادی ، جنسی ، مذهبی و… مورد آزار چه جسمی چه روحی قرار می گیرد و یا با مجازات زندان و یا مرگ رو به رو است .

و تفاوت مهاجر با پناهنده این است که فرد در مهاجرت با انتخاب و اراده خویش و آزادانه به دلایل اقتصادی و خانوادگی و … تصمیم به جا به جایی گرفته است .

وقتی فردی درخواست پناهندگی به دولت انگلیس می دهد در واقع از دولت انگلستان خواسته است که فرد را به عنوان پناهنده شناسد و این که فرد طبق مصوبات کنوانسیون پناهندگی ۱۹۵۱ باید ثابت کند که واجد شرایط حمایت می باشد و دولت انگلستان می بایست متقاعد شود که شما به یکی از دلایل مذهبی، ملی، قومی و… در کشور خود دچار نگرانی و ظلم و ستم هستید .

به دلایل پیچیده بودن قوانین پناهندگی اگر فرد در این زمینه وکیل داشته باشد با جزئیات بیشتری می تواند این امور را پیگیری کند ، یکی از وظایف وکیل این است که باید بگوید شما مشمول قوانین پناهندگی هستید یا خیر .

اگر فرد پناهجو زیر ۱۸ سال باشد معمولا در اختیار اداره خدمات اجتماعی (SOCIAL SERVICE) قرار می گیرند .

فرد پناهجو می تواند به مراجع زیر درخواست پناهندگی بدهد :

1️⃣ - ممکن است فرد با دلایل قانونی و غیر قانونی از جمله پاسپورت شباهتی ، ویزای تحصیلی و توریستی و یا تجارت وارد کشور شده باشد که می تواند پس از ورود به کشور به نزدیکترین دفتر اداره مهاجرت انگلستان درخواست پناهندگی بدهد

2️⃣ - مراجعه به افسر مهاجرت در اداره مهاجرت واقع در بنادر دریایی و فرودگاه ها

3️⃣ - تحت شرایطی ثبت درخواست پناهندگی در دفاتر محلی و از طریق پست هم قابل اقدام است مثلا افرادی که قادر به رفتن اداره مهاجرت نیستند .

پس از ثبت درخواست پناهندگی UKBA شیوه های مختلفی را برای ثبت درخواست ها اعمال می کند که در مرحله اول اگر زبان انگلیسی را ندانید برای شما درخواست مترجم را می نماید که اگر فرد بخواهد می تواند زن و یا مرد بودن مترجم را هم مشخص نماید . در مرحله بعد UKBA با فرد مصاحبه ای انجام می دهد و طریقه ورود فرد به انگلستان ، هدف از ورود به کشور انگلستان و اینکه چرا نمی توانید به کشورتان باز گردید را از شما می پرسد که این مرحله حساس ترین و مهمترین مرحله در انجام امور پناهنده می باشد .

آژانس مرزی بریتانیا یا (UKBA) اسناد هویتی شما را بررسی خواهد کرد و باید هویت و ملیت فرد در آن سند باشد و اینکه باید با دلیل و مدرک ثابت کند که چرا هویت مشخص شده ای ندارد .

پس از مصاحبه UKBA برای فرد کارت شناسایی به نام APPLICATION REGISTRATION CARD  که مخف آن ARC است صادر می شود که با این کارت فرد به عنوان پناهنده به زسمیت شناخته می شود .

مطلب قابل توجه دیگر این است که اگر فرد بلافاصله پس از ورود به انگلستان درخواست پناهندگی خود را اعلام نکرده باشد و این موضوع اثبات شود از حقوق مانند مسکن ، حق معاش و … از سوی دولت انگلستان در طول دوران پناهندگی محروم می گردد .

در مدت انتظار فرد باید تمامی مصاحبه ها را شرکت کرده و تمامی فرم ها را پر کند و اگر از این کار امتناع کند UKBA می تواند به دلیل نقض قوانین درخواست پناهندگی فرد را رد کند . اگر درخواست پناهندگی شما رد شود فرد می تواند درخواست تجدید نظر کند و اگر درخواست وی مجددا رد شود دولت انگلستان انتظار دارد فرد خاک انگلستان را ترک نماید .


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

مراحل درخواست پناهندگی در داخل خاک کانادا

✴️   مراحل درخواست پناهندگی در داخل خاک کانادا سه نهاد دولتی زیر در مراحل ثبت درخواست با شما هستند: ✅ اداره مهاجرت، پناهندگی و شهروند...